• Facebook
  • Instagram

Makeover 7

Kali ni makeover lain skit...sebab apa? Sebab I kena mekap akak ni pukul 7.30 pagi you! Dah la akak ni pon kena bergegas pergi kerja..hehe..mencabar betul....apa2 pon kene bagi yg tebaik,kan?

Ni perkenalkan Kak Lia. Request nak 'simple day  makeup' untuk "Secretary Lunch Event" kat J.W.Marriott...(opss..tapi mekap kat rumah dia...nasib baik umah dekat ^_^)

Ni je la gambar yang ade sebab masa tak mengizinkan untuk berposing lebih-lebih....janji ada dah la~ :)

Sebelum

Selepas (Lampu Bilik)

Selepas (Cahaya Luar a.k.a. natural light)

Nasib baik la akak ni senang untuk dimekapkan, ringan sikit kerja :) Suka pulak tengok glowy effect kat muka akak...nampak fresh & muda gitu!

Akak ni pulak teringin nak belajar mekap untuk sendiri. Ok lah tue, leh melaram kalu ade majlis2 penting kan? hehe....Sesiapa yang nak belajar mekap untuk diri sendiri leh emel saya la. Harga insya allah berpatutan.


p/s: harap2 akak sempat la sampai opis ye~! hehehe..

8 comments:

  1. wah terbaik!! nak jugak! bhahaha!

    ReplyDelete
  2. Nak makeover gak bleh je...kalu nak leh contact saya kat emel falseberry@gmail.com

    Jgn malu2...eceehwah :D

    ReplyDelete
  3. waa..x nmpk natural..
    kulit muka pun halussss je..
    best..
    ;D

    ReplyDelete
  4. "cantik,tak nampak tebal sangat.."

    ReplyDelete
  5. Terima kasih :)
    jika perlu mekap servis jgn segan untuk contact saya :)

    ReplyDelete
  6. I based kat klang valley....tapi kalau outside klang valley pon i accept :)

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com