• Facebook
  • Instagram

For Sale: Powder Blusher

Murah!!! Bernilai!!! Menarik!!!! Tertarik!!!  ;)

Ni nak jual powder blusher kepada sesiapa yang berminat.

Terdapat dua warna : Pink dan Peach. Kedua-dua ada slight shimmer jadi bila pakai nampak kulit muka tu 'glowy' atau berseri-seri la orang kata. Pakai sedikit pada pipi dengan berus yang besar untuk nampak kesan yang natural! (Berus ada dijual di sini)

Warna pink sangat cantik untuk nampak "sweet" dan warna peach sesuai untuk nampak "natural glow" ala2 J.Lo tu mcm gambar di bawah~ phewwitt...



Kalau nak kesan macam dalam gambar, leh beli blusher di bawah:

PEACH BLUSHER

PINK BLUSHER
Harga: RM 18/satu

Beli 2: RM 30 sahaja!

*Harga tak termasuk pos ye..*


Berminat? Boleh emel kepada falseberry@gmail.com atau tinggal komen di bawah bersama emel anda.

2 comments:

  1. Eksekius mi. Tuan tanah. Ni MAC ori ke idok?

    ReplyDelete
  2. Of course idok...kalau ori sy akan inform die ori :)

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com