• Facebook
  • Instagram

Makeover 9

Huhu...hari ni keboringan jadi cik adik ni volunteer nak jadi model....huhuhu...so buat la mekap ni...dan ade few teknik berbeza guna kat die berbanding mekap die sebelum ni....

dlm ni memang tak buat brow trimming dan tak pakai false lash....malas~!!kihkihkih... :p


Before:


After:




Mekap ni guna mix products...hehehe...tak kisah la produk ape...yang penting result die..kan kan kan?? :)

Sesiapa berminat nak buat makeover mcm ni...boleh contact saya di falseberry@gmail.com... atau SMS (ye,sms shj ek) ke 0132261818...cepat cepat booking tarikh~!! :)

8 comments:

  1. cantikkknye ! :)
    saya tak pandai make up pon ..
    sob sob sob ! :(
    hehehe..

    ReplyDelete
  2. terima kasih...huhuh...
    leh belajar sikit-sikit :)

    ReplyDelete
  3. pehhh mmg laen sgt2 bla dh make up..cantekkk =)

    ReplyDelete
  4. folo :) btw, super make over! bestnye :DD

    ReplyDelete
  5. mmg superb.. zana suke sgt.. n slalu tgk blog zatil... good job!

    ReplyDelete
  6. tenkiu zana~!! hehehe...tak sabar pulak nak mekap kan zana nnt :p

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com