• Facebook
  • Instagram

Makeover: Konvo & Trial Makeup

Weekend lepas sibuk ber-outstation ke Melaka tak sempat nak update masa weekend...so terpaksa perap gambar2 tu sekejap...huhu..So, ni gambar2 customer masa weekend lepas

*kalau gambar blur harap maaf ye...saya tak pandai amik gambar...tambah plak tak reti cari lighting yang cantik :p*

*kedua2 nya tak buat brow trimming dan tak pakai false lashes atas permintaan tuan punya badan :) *


Name: Fara (seksyen 7, shah alam)
Event: Convo
Date: 14 May 2011

*ni kerja gila...start mekap pukul 5.30 pagi...habis je mekap terus push gi Melaka...huhuhu*

Before: 


After:


*disebabkan saya tak berpuas hati dgn lighting dlm kamera dan gambar gegar2..isk3x....saya mintak gambar dari fara jugak...so gambar di bawah credit kepada tuan punya badan...huhu*





Name: Rahmatul (Melaka)
Event: Trial Makeup for engagement
Date: 15 May 2011

*huhu....saya bukan gi melaka semata2 nak mekap die...tapi ikut cik hubby gi company trip...so alang2 kat sana...ajak cik matul wat trial makeup terus*

*ni la roomate saya selama 5 tahun masa belajar dulu...roomate yang sgt setia...hehehehe!...dah nak bertunang dah kwn sorang ni....event sebenar 28 May 2011*


 Before:

After:



Terima kasih kepada kedua-dua cik adik manes ni sebab beri peluang kpd saya untuk berkarya!! ecewah~~ XD

0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com