• Facebook
  • Instagram

Pre Loved For Sale~!!

Dari kiri ke kanan: elf complexion perfection, elf lip gloss in mocha ice,  stila lipglaze in brown sugar, elf lip gloss in baby doll

Ok ni nak juai barang pre-loved yang ori..ulang suara ORI...huhu....saya nak jual yang ni sebab ade koleksi yang lain.....barang-barang di bawah ni dipakai 2-3 kali sahaja

Kotak memang dah takda sebab dah dibuang...so, ini bukan for fussy buyer la ye...

ELF Complexion Perfection *AVAILABLE*

Bedak yang digunakan untuk sekatakan warna kulit serta untuk muka yang nampak lebih cerah dah berseri....guna dgn berus yang besar dan ratakan ke seluruh muka......

Dalam bentuk kompak dan terdapat cermin sekali! Jadi, Mudah untuk disimpan dan dibawa kemana2~!! :)




RM 20  RM15 (tanpa pos)


ELF Plumping Lipglaze  *sold*

Ada dua fungsi...yang bahagian berwarna adalah lipgloss dan yang putih tu ialah lip plumper....digunakan untuk dpt efek bibir ala2 Angelina Jolie tu~

Cara guna: pakai lip plumper dulu dan diikuti dgn lipgloss..(nak skip lip plumper pon boleh)...






STILA Lipglaze  *AVAILABLE*

Yang ni pula lipgloss Stila dan dalam bentuk 'pen' dan warna die nampak natural je sbnrnya lepas dipakai...bukan warna brown gelap mcm dlm gambar

Cara guna: Pusing kan bahagian bwh tiub ni kemudian sapu berus ke bibir dgn rata :)


RM 20 (tanpa pos)


Ini swatch warna lipglaze:


BELI MANA-MANA 2 BARANG (ATAU LEBIH) ANDA BOLEH DAPAT POS PERCUMA!!

Kalau nak boleh contact saya di falseberry@gmail.com atau comment dibawah ini (bagi contact number jugak)

0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com