• Facebook
  • Instagram

Promosi Bulan Mei!!

Tetiba bangun pagi tadi terasa nak buat promosi pulak..hehehe...

So, promosi harga untuk makeup service sempena bulan Mei 2011 adalah seperti berikut:


Makeup for events (dinner/party/graduation/etc) : RM 30+

Makeup for engagement: RM 80+

Makeup nikah: RM 100+

Makeup sanding: RM 120+

Pakej makeup nikah + sanding: RM 200+ (FREE makeup trial)

Personal makeup class : RM 120+ (nota dan goodie bag disediakan)


Apa, tak percaya? Percayalah! Hehehe 


Servis mekap ini akan dibuat ditempat anda so tak perlu susah-susah cari tempat saya. hehehe....

Jadi, jika ingin dapatkan harga di atas, boleh buat booking sekarang dan emelkan kat falseberry@gmail.com atau tinggalkan komen dibawah ini beserta emel & lokasi anda dan saya akan balas secepat mungkin...Cepat, jangan lepaskan peluang ini!!! ^_^


p/s: Tertakluk pada terma & syarat tertentu. Sila hubungi saya untuk makumat lanjut! (Jgn segan2, saya tak makan orang laaaa~~ :D )



2 comments:

  1. Wahh.. murah... terasa mcm nak try guna khidmat anda lh... tapi saia stay di johor.. boleh kah ? HUHU...... nie saia Tinggalkan alamat email... Pape nty bole hubungi yer.. SAKURA_CUMEY90@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. boleh jer gi johor...tapi harga bukan mcm kat atas lah..hehehe...kalau dtg KL leh la dpt harga murah ^^ hehehe

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com