• Facebook
  • Instagram

Makeup Class

Name: Kak Adah (Meru, Klang)
Event: Personal makeup class
Date: 12 June 2011

Kali ni buat kelas untuk Kak Adah. Memang dari zero knowledge.....kak Adah nak belajar everyday makeup yang sesuai untuk ke pejabat dan menghadiri event spt kenduri....Kak Adah cerita die pernah digelakkan sebab pakai celak kening sampai nampak mcm Sinchan...hehehhe.....harap-harap lepas ni tak de la jadi mcm tu lagi ek kak :)

So ajar die dari basic preparation sebelum makeup...sampaaaai lah ke nak remove makeup.....So, ini ialah hasil makeup Kak Adah sendiri....Kelas ini diajar secara hands on..


Before:

(Dalam rumah dengan flash)


After:



(Luar rumah tanpa flash)



p/s: ntah bila la nak pandai amik gambar yang cantik-cantik ni :(

2 comments:

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com