• Facebook
  • Instagram

Makeover: Arabian Makeup Inspired

Dah lama teringin nak buat mekap ala-ala arabian style....tapi tak buat 100% style arab sebab takut tuan punya badan tak suke...hehehe

Dia memang dianugerahkan dengan kening yg tebal...tp untuk mekap ni saya tak cukur kening die tapi menggunakan teknik gam.







Ni snap pic dari cermin (so, sila abaikan tompok2 putih dalam gambar tu ye):



4 comments:

  1. cantik sgt... pandai zatil yea

    ReplyDelete
  2. Thanks Zana.....zatil sentiasa memperbaiki hasil sendiri.. hehehe :))

    ReplyDelete
  3. wau..nice.. nak tanyer.. nak kemaskan kening tu.. guna gam ape yer? please..

    ReplyDelete
  4. gam brand 'don'..beli kat sasa [tapi tatau ade lagi ke tidak brand tu]

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com