• Facebook
  • Instagram

Makeover: Dinner Makeup Fida

Name: Fida
Date: 16 Dec 2011
Place: Klang
Event: Dinner

Ni gambar sebelum dan selepas Fida. Fida baru-baru ni kene chicken pox jadinya muka die ade lah parut-parut bekas ciken pox tu kan....jadi die risau kalau tak boleh tutup parut-parut tu untuk gi dinner. Tapi, nasib baiklah boleh ditutup dan lihat la hasilnya.

Ini menggunakan ORIGINAL NATURACTOR COVER CREAM sebagai base foundation. Nak tau lebih lanjut atau nak beli naturactor?? Klik SINI. 

Nak belajar makeup dengan saya?? Klik SINI pula. Berminat? Sila hubungi saya dengan segera untuk booking tarikh (klik SINI untuk booking tarikh)







0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com