• Facebook
  • Instagram

GIFFARINE COSMETICS

Pihak Makeup Do Wonders kini menjual produk-produk kosmetik dari syarikat GIFFARINE dan sesiapa yang berminat untuk membeli barangan Giffarine boleh hubungi kami dgn segera.

Antara produk kosmetik yang ditawarkan


Latar belakang  GIFFARINE :
Diasaskan di Thailand dan telah bertapak di Malaysia selama 2 tahun. Syarikat  GIFFARINE  mengendalikan kajian mereka sendiri dan mempunyai kilang sendiri di Thailand.  Ia telah menerima banyak pengiktirafan seperti sijil Halal Majlis Agama Islam Thailand (diiktiraf oleh kerajaan Malaysia), diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, sijil ISO dan sebagainya. Produk-produk Giffarine telah berkembang dan diterima diseluruh dunia termasuklah USA, UK, Canada, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, dan banyak lagi.

Kelebihan  GIFFARINE :
Produk-produk  GIFFARINE  dirumuskan khas untuk kulit orang Asia dan mempunyai kualiti setanding dengan jenama-jenama popular yang lain dipasaran.

Harga yang ditawarkan oleh GIFFARINE adalah jauh lebih murah dan mampu milik untuk produk-produk yang berkualiti tinggi kerana syarikat ini mempunyai penyelidik-penyelidik dan kilang sendiri disamping nilai pertukaran mata wang yang lebih rendah.


Saya sebagai salah seorang pengguna produk GIFFARINE amat berpuas hati dengan kualiti serta hasil produk-produk kosmetik dari pihak GIFFARINE dan ia amat berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Produk-produk ini sesuai untuk kegunaan seharian kerana mengandungi bahan-bahan yang membantu dalam proses penjagaan kulit.

0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com