• Facebook
  • Instagram

Makeovers : Engagement & Simple day makeup

Ni antara job makeup yang dibuat baru2 ni tapi terpaksa diupload serentak sebab kekangan masa....

Hehehe...ape2 pon..enjoy :))



*UPDATE* Picture credit to atukrock photography
Nak tgk gambar lain? Sila pergi ke FB atukrock ye...

Amalina
Engagement (21/1/12)


Simple makeup...client request tak nak pakai false lashes dan kening dibentuk guna teknik gam shj

**Gambar tak lawa sgt sebab ni guna kamera handphone je sebab lupa bawak kamera...kalau dapat gambar dari photog sy akan upload kemudian :)) **



*******


Ok...gambar dua dibawah ni saya buat simple day makeup je sebab kakak dorang nak bertunang....jadi kene la wat simple2 je...kalau tak takut nanti kalahkan kakak pulak..kan kan kan? hehe....

Disebabkan start mekap awal jadi dorang tak pakai lagi 'uniform' dorang masa amik gambar ni....jadi...layan kan je la ekkk~~

Note: kening sume dikemaskan guna teknik gam shj....false lash pakai yg nipis & natural shj




Jika berminat untuk mendapatkan khidmat saya, sila hubungi saya seperti berikut:

013 226 1818 | falseberry@gmail.com | FB: Make Up Do Wonders (Whortleberries)

0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com