• Facebook
  • Instagram

Makeup contest 26 Feb 2012

First time masuk contest makeup yang diadakan di Sek. 24 Shah Alam bertema 'Modern Beauty'...menurut cik organizer, ia bergantung pada setia MUA (makeup artist) utk mengolah tema yang telah diberikan. Maksudnye tak terikat 100% dengan tema yang diberikan.

 So, saya memberanikan diri la join...walaupun sbnrnye takut dan rasa mcm tak layak je nak bertanding..haha....tapi nak pengalaman punye pasal...masuk gak...so agreed untuk jadi MUA untuk model si Jaja Sutera :)) Kami juga berkolaborasi dengan encik fotografer Hafizzi Ne'mat. Gambar yang saya ada tak byk...tapi enjoy je la ape yang ade :D

Mua & Tudung styling : Me myself and I :p
Model & Aksesori : Jaja Sutera
Wardrobe (sponsored) : D o l l f a c e
Photographer: Hafizzi Ne'mat

Before & after...amik gambar gune handphone je sebab kamera tak bawak

Ni pon gune handphone

Ni gambar credit to photographer Hafizzi Ne'mat :))

Bak kata kak Emma (Emmapesona) yang hadir sebagai juri kata, makeup ni creative & di shortlisted...tapi bukan rezeki untuk menang. Hehehe...tak pe janji dah buat yang terbaik...tak expect untuk menang lagi pun 1st time masuk...yang penting, pengalaman itu sudah ada :D

Rasa-rasa macam nak masuk contest lagi....tapi takut hari tu pon macam belum reda...aish..penakut betul..hahaha..... :p


0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com