• Facebook
  • Instagram

Beauty Makeup

Baru-baru ni saya gi MAC Preview Sale event di Midvalley!! Yay!!

Pehtu, beli la beberapa items...tak banyak beli sebab barang yang dicari takda...dah beli, apa lagi, tangan menggatal la nak cuba kan kan kan? SO, walaupun mengantuk, saya buat juga mekap kat muka sendiri di malam2 buta sebelum tidoq

So, ni beberapa gambar yg ada...enjoy~








Haa ni gaya tudung main lilit ala Queen Amidala dlm citer star wars..huhuhu...tq pada encik hubby sudi amik gmbr

Pada yg berminat utk amik makeup service dr saya atau nak belajar makeup dgn saya boleh contact sy seperti berikut:

H/P: 013 226 1818
Emel: falseberry@gmail.com
FB: Whortleberries Make Up


p/s: Kini saya akan guna watermark seperti di atas...tapi Whortleberries Make Up dan Makeup Do Wonders adalah sentuhan org yang sama...saya la tu!! :D

0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com