• Facebook
  • Instagram

IKLAN Photographer

Haa, kan baru-baru ni ada job pengantin utk Yanie kan? (leh baca DI SINI)

So, masa job tu juga bekerjasam dengan team photographer dari Shutterlicious! Untuk lebih specific, hari tu 2 ahli team dorang iaitu Wawa Wanda & Luke Carliff yang datang untuk ambil gambar.

Mereka berdua sangat la peramah dan memang senang kerja dengan mereka...ni ada 3 gambar dari mereka (yg lain tak siaplagi)..kalau nak tgk hasil lain, boleh singgah Fb mereka ye....

[oh, kalau nak ambil dari mereka (wawa & luke) sila la btau Whortleberries make up yg suggest]

me & the bride!

me at work

Nikah snapshot

0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com