• Facebook
  • Instagram

Makeup Bertandang

Ni lagi makeup bertandang Sabtu lepas (9 Jun 2012) untuk Syuhada.....rupanya2...dia berkahwin dengan abang saudara kepada kawan di FB (kawan ni kenal sebab join event dia last year kat Tasik Shah Alam)....

Apa pon...ni try teknik baru dan slightly different makeup style...Amacam,okay tak?? He he

Atas request pengantin, saya tak upload gambar tanpa mekap, hanya muka selepas makeup shj dibenarkan..
Kening ditutup dan dibentuk guna teknik gam shj.....*Muka pengantin banyak freckles (yang saya rasa amat comel) dan kawasan2 muka yg kemerahan2...mungkin sebab cuaca panas dan dia agak cerah orang nye...










**Bagi yg tertanya2.....gambar2 mekap saya tidak ada skin retouching (maksudnye, edit guna komputer bagi muka nampak sgt licin dan gebu)....saya cuma edit letak watermark (sebab terlalu banyak kes curik gambar) dan kecik kan saiz supaya senang nak upload...ok? **


Jika berminat untuk mendapatkan servis makeup dari saya, sila jgn segan2 untuk hubungi saya seperti tertera di bahagian atas blog ini untuk sebarang maklumat lanjut/tempahan.


0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com