• Facebook
  • Instagram

Makeup Nikah Asfiza

Salam!

Ni merupakan job makeup terakhir buat bulan September lalu :D
Puan Asfiza ni dah lama book saya dan dialah customer pertama saya yang bayar full! Terima kasih atas kepercayaan yg telah diberikan (ye la..selalu org akan byr deposit dulu kan?)

Puan Asfiza ni memang request untuk tak mahu pakai eyelash & mintak blusher pinkish-pinkish. U all tengok gambar kat bawah ni, agak2 tebal tak foundation/makeup base yang saya guna? Hahaha...kalau pandai, cuba teka berapa layer?

Scary? Hehee no worries.....maybe saya cakap "banyak layer" but trust me, I only use minimal amount just to mix & match the colours & textures. Honestly, I too will try my very best to use minimal amount of makeup but enough for photography purposes. [Yep, for makeup to appear on photos, it needs a certain amount or layers of makeup].

Kali ni saya guna khidmat my lil sister untuk tolong amik gambar using her kamera yang canggih itu~ hahaha. Anyway, saja nak dia praktice what she had learnt during her photography subject/lesson in her Uni. And I truly love the pictures.

Anyway, Nah gambar:











0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com