• Facebook
  • Instagram

Update!!

Phew! Dah lama tak update blog. Agak busy sebab tempoh hari adik ipar bersalin jadi kene jadi babysitter last minute sebab baby keluar awal.

Tapi baru-baru ni sempat la nak mekap sikit-sikit....so ni la hasil nye:

SKULL inspired makeup

Puppet / Doll inspired makeup

Scary tak? Huhuhuhu.....paling senang nak buat skull tu...tapi paling susah nak cuci muka! XD 

Pastu try juga cara bentuk kening (teknik gam/ sorok kening) seperti di bawah:

Hide brows using:
- glue
- wax
- foundation
- loose powder
- eyebrow pencil
- eyebrow brush/spoolie
- spatula
- powder puff

Kalau nak cuba resipi ni, silakan. Kalau you all dah ada resipi yang lagi baik, sila abaikan ye :)




1 comment:

  1. blogwalking here... wow... nice make up... macam real 'Skull' tu... haha... pls support & add my blog k... done follow di sini.

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com