• Facebook
  • Instagram

Makeup Bertunang Tasha

Salam

Ini pula request makeup untuk Tasha
Ingat kan jauh le rumah nye....rupa nya nuuuuuun belakang rumah je~hahaha.....
Tasha ni tinggi orang nya....jadi senang nak makeup sebab saya tak perlu terbongkok-bongkok sangat nak makeup.....kalau tidak, boleh patah pinggang wooo~tapi nak buat mcm mana, dah lumrah kerja begini.....redha aja lah :)

Seperti client lain, time nak majlis la jerawat nak naik ..hehe...biasalah....banyak faktor leh buat jerawat naik salah satu stress~~

Apa-apa pun, ni lah hasil nya:

*****




Ini pula gambar yang Tasha beri pada saya:

Dah pakai veil baru lah nampak macam bertunang kan? Hehehe

Tahniah pada mereka berdua!


2 comments:

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com