• Facebook
  • Instagram

Makeup Dinner Ayu

Salam

Sabtu lepas (8 dis 2012) dapat job makeup untuk kak Ayu untuk majlis makan malam MARA.
Muka Kak Ayu ni bersih~!!Kulit cantik maka mudah untuk makeup kan dia :)

Dia request untuk makeup mata warna gold-brown gitu~

So, ini lah hasil nya... *snap gambar ni sementara tunggu spray muka dia kering :)

*****




P/s: Simple je makeup kan? Nak makeup gini untuk kenduri siang atau majlis bertunang pun boleh~
Kalau berminat, boleh contact sy untuk booking~

0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com