• Facebook
  • Instagram

Makeup Nikah & resepsi Nasihah

Salam

Huehuehue...kali ni hepi plak dapat makeup kan Nasihah ni sebab leh berjalan-jalan sambil buat job makeup.

Perjalanan seawal pukul 5 pagi 24 Dis 2012

Klang ---> Shah Alam (singgah office husband jap) ---> Teluk Intan (husband nak sangat tengok menara condong tu kannn) ---> Teluk Batik (saja jalan2 amik angin) ---> Sitiawan (terus makeup untuk Nasihah) ---> Zoo Taiping (ye, habis job terus gi taiping) ----> Sitiawan (Job resepsi plak) ---> Klang

Fuh! Ni la penutup bagi seminggu yang berturut2 job. Memang kepenatan tapi sangat seronok! Alhamdulillah

meh tengok gambar:

*****

24 & 25 Disember 2012
Sititawa, Perak
Makeup Nikah & Resepsi
Nasihah


Makeup Nikah
*pengantin request nak makeup yang simple
*tiada false lash atas permintaan pengantin
*kening dirapi guna teknik gam








Makeup resepsi
*pengantin request makeup mata di naik kan supaya tampak beza sedikit dengan solekan nikah
*kening dirapi guna teknik gam







PROMOT

Di bawah adalah sebahagian gambar-gambar terbaik oleh Ewalk Photography! Jika berminat dengan karya beliau, boleh klik link di bawah:






7 comments:

  1. suke tgk hasil kerje dr zatil...

    cun semuanya

    ReplyDelete
  2. simple but nice...akak suka tgk makeup mcm ni...tak tebal macam opera cina hehe...

    ReplyDelete
  3. Kalo mekap mcm nie, skali event or reseption brape yek bayarn..??for survey..(bebrpe bln lg nk kwen,hihi)
    sitz_clt90@yahoo.com.my

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com