• Facebook
  • Instagram

Seni inai oleh Whortleberries

Salam

Kali ni entry lain sket.

Nak up gambar job melukis inai pada pengantin hari Jumaat lepas.
Pengantin request nak inai yg simple dan juga full cap hujung jari....
Yang kelakar nya, pengantin & adik iparnye dok la cakap 'tak kisah la corak mcm mana....yang penting mesti nampak. Maklumlah tak berapa nak putih'

hahaha....kelakar dorang ni.

Apa2 pun, terima kasih pada pengantin & adik iparnya yg contact saya untuk buat inai ni :D

Hehehe akibat lupa tengah pakai inai, pengantin sudah letak tangan kiri nya atas kain alas, tu yang nampak comot sikit.
Tapi nasib baik tak teruk, maka saya cuma lukis semula inai nya itu :)


0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com