• Facebook
  • Instagram

Solekan Bersanding Wahida

Salam

Nak share hasil solekan untuk pengantin Wahida yang sangat ramah ini :D

Dia request untuk makeup yang 'up' sikit kerana baju & tudung nya terlalu simple.

Hanya matanya sahaja saya up kan sikit makeupnya tapi yang lain (blusher & gincu) saya mainkan warna yg lebih soft & natural.

Hasil nye nampak glowy2 gitu...tapi kulit asalnya pun sememang nya dah cantik & glowy


**nukilan hari ni: adeh terkial2 pakai kamera canggih (kamera pinjam je pun)....huhuhu selalu pakai kamera compact je.....**





0 comments:

Post a Comment

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com