• Facebook
  • Instagram

Makeup Dinner di Pullman Putrajaya

Assalam.

28 Disember 2014 saya ada job di Hotel Pullman Putrajaya.

Both client ni nak attend wedding di Hotel Pullman tapi wedding waktu malam sooooo sebab tu iolls bagi title "makeup dinner" heheee

Joom tengok hasil makeup:

(P/s: Dua-dua tak pakai false lash. Dan cuba perhatikan bentuk mata they all....even mata ala cina ni pon boleh dapatkan hasil solekan mata yang cecantiks gituu...)

(P/s/s: maaf kalau lighting tak cantik sbb hotel guna lampu kuning + waktu malam)










Nak book or nak survey je dulu? Boleh

Whatsapp/SMS 0132261818
Email zatil.bukhari@gmail.com
PM facebook : Whortleberries makeup

Harga insyaAllah mmg berbaloi dengan hasil & servis dari sayaaa ! :)

2 comments:

  1. walaupun saya bukan kaki make-up.... tapi..... make-up tu cantik.... ^_^

    ReplyDelete

Contact

Get in touch with me


Address

Shah Alam and Klang, Selangor, Malaysia

Phone number

+6 013 226 1818

Email

zatil.bukhari@gmail.com